top of page

Nordkapp er en prisvinnende stol som definerer hjemmet ditt

Stordal-møbel-stol-norsk-kvalitet-nordka

Lounge-stolen Stordal Nordkapp er en moderne designklassiker. Europas nordligste punkt var vår inspirasjon da vi designet og utviklet stolen. Nordkapp-platåets spennende geologi gjenspeiles i de svungne linjene. Den lave ryggen gir deg fritt utsyn i alle himmelretninger. Designprisvinner med Merket for God Design av Norsk Designråd.

Nordkapp arm-small.jpg
Nordkapp in leather dreamline bianco_detail back.jpg

EN STOL SOM ER BÅDE HØYT OG LAVT

Nedslagsfeltet for Nordkapp er både kontrakt og privatmarkedet. Loungestolen har et mer særegent uttrykk enn det man forventer av regulerbare stoler. Norsk møbelindustri er kjent langt utover landegrensene for sine regulerbare hvilestoler, Stordal har videreutviklet "sliding-prinsippet" til bruk i en lavrygget stol. Kan dette være starten på en ny stoltype fra Norge? God tilpasning av vinkelutslaget og slidingfunksjonen gjør at flere brukere kan finne en individuell og komfortabel sittestilling. Dette er en stol som har rause dimensjoner og sterkt formuttrykk.

stordal-møbler-nordkapp-merket-for-god-d

"Vi ønsker å krype opp i Nordkapp..."

(Norsk Designråds begrunnelse for tildeling av Merket for God Design)

Stordal-møbel-stol-norsk-kvalitet-nordka

Nordkapp-platåets spennende geologi har gitt inspirasjon til stolen og gjenspeiles i de svungne linjene. Det store romslige platået er gjenskapt i en romslig og komfortabel sitteflate med vinkelutslag og slidingfunksjon for en hver sittekomfort. Den lave ryggen gir deg fritt utsyn i alle himmelretninger.

Stordal Nordkapp selges hos

210708MR_047_F.png
OBorgen-logo-stordal-m%C3%B8bler-norsk_e
bottom of page